Grand Hotel Wolkenstein

Sellaronda, Selva di Val Gardena
Grand Hotel Wolkenstein Genel
Grand Hotel Wolkenstein Genel
Grand Hotel Wolkenstein Genel
Grand Hotel Wolkenstein Genel
Grand Hotel Wolkenstein Genel
Image More +76 fotoğraf
Grand Hotel Wolkenstein
Str. Plan da Tieja 14/16 Sellaronda, Selva di Val Gardena

Grand Hotel Wolkenstein misafirlere Selva di Val Gardena bölgesinde, golf sahasına yakın, Dolomit ve Val Gardena Vadisi yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu otel Seis-Seiser Alm Teleferiği ile 12,4 mi (19,9 km) ve Ciampino-Sella Kayak Merkezi ile 0,2 mi (0,3 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

30 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve Frette Italian çarşaf takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda küvet, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Otelde misafirlere masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Spa küveti ve sauna kayak pistinde geçirilen bir gün sonrasında rahatlatıcı bir dinlenme sağlar. Bu otelde misafirler için ayrıca kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve kayak dolabı vardır. Ücretsiz kayak servisi kayak alanına ulaşımı kolaylaştırır.

Misafirler için ücretli kablolu İnternet, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Signature
Signature Çatı Katı (Loft)
Room
Classic Oda
Room
Comfort Oda
Room
Deluxe Oda
Room
Superior Oda
Room
Deluxe Süit
Room
Royal Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x