SiZen Retreat & Spa

Kuzey Kamboçya, Sangkat Sla Kram
SiZen Retreat & Spa Genel
SiZen Retreat & Spa Genel
SiZen Retreat & Spa Genel
SiZen Retreat & Spa Genel
SiZen Retreat & Spa Genel
Image More +99 fotoğraf
SiZen Retreat & Spa
North of national road 6, Slorkram Siem Reap Central Area Kuzey Kamboçya, Sangkat Sla Kram

SiZen Retreat & Spa misafirlere Siem Reap bölgesinde, golf sahasına yakın, Angkor Wat ve Minyatür Angkor Tapınakları ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu otel Pub Street (Barlar Sokağı) ile 1 mi (1,5 km) ve Charles de Gaulle Yolu ile 0,3 mi (0,4 km) mesafede.

Bölgesel mutfak sevenler için Borann restoranı bahçe manzarasına nazır yemek servisi sunuyor. Ayrıca isteyenler için belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

20 klimalı oda mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için ofis, limuzin hizmeti ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda (free airport pick & 60' body massage)
Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda (free airport pick & 60' body massage)
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda (free airport pick & 60' body massage)
Room
Superior İki Ayrı Yataklı Oda (free airport pick & 60' body massage)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x