Isirafu Hotel & Residence

Kuzey Kamboçya, Siem Reap
Isirafu Hotel & Residence Öne Çıkan Resim
Isirafu Hotel & Residence Dış Mekan
Isirafu Hotel & Residence Dış Mekan
Isirafu Hotel & Residence Yerinde Yemek
Isirafu Hotel & Residence Yerinde Yemek
Image More +32 fotoğraf
Isirafu Hotel & Residence
133 Group 6 Slorkram commune Slorkram commune Krong Siem Reap Kuzey Kamboçya, Siem Reap

Isirafu Hotel & Residence misafirlere Siem Reap (Siem Reap Merkezi) bölgesinde, Angkor Wat ve Kraliyet Bahçesi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Pub Street (Barlar Sokağı) ile 1 mi (1,6 km) ve Charles de Gaulle Yolu ile 0,2 mi (0,3 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 19 ayrı ayrı döşenmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, saç kurutma makinesi ve bornoz vardır.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı vardır. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde sadece motosiklet otoparkı vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x