Zita Angkor Hotel

Kuzey Kamboçya, Sangkat Sla Kram
Zita Angkor Hotel Genel
Zita Angkor Hotel Genel
Zita Angkor Hotel Öne Çıkan Resim
Zita Angkor Hotel Dış Mekan
Zita Angkor Hotel İç Mekan
Image More +28 fotoğraf
Zita Angkor Hotel
Slorkram Village, Slorkram Commune Thru River side Near Siem Reap Water Kuzey Kamboçya, Sangkat Sla Kram

Siem Reap bölgesindeki Zita Angkor Hotel konaklamanızda, Angkor Wat ve Kraliyet Bahçesi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Pub Street (Barlar Sokağı) ile 1 mi (1,7 km) ve Charles de Gaulle Yolu ile 0,1 mi (0,2 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 18 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin dinlenebilmesi ve iyi vakit geçirebilmesi için sauna, spor salonu ve kiralık bisiklet vardır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Twin Suite - Free Pickup
Room
Standard Double Room - Free Pickup
Room
Standard Twin Room - Free Pickup
Room
Deluxe King Suite - Free Pickup
Room
Family Two Bedroom Twin Suite - Free Pickup
Room
Family Two Bedroom Double Suite - Free Pickup

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x