Sihagiri Residence

Kimbissa
Sihagiri Residence Genel
Sihagiri Residence Öne Çıkan Resim
Sihagiri Residence Dış Mekan
Sihagiri Residence Dış Mekan
Sihagiri Residence Dış Mekan
Image More +48 fotoğraf
Sihagiri Residence
No 193/A Sigiriya road ,kimbissa , Kimbissa

Kimbissa bölgesindeki Sihagiri Residence konaklamanızda, Sigiriya Müzesi ve Antik Sigiriya Kenti ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Pidurangala Kayası ile 4,9 mi (7,8 km) ve Minneriya Ulusal Parkı ile 6,2 mi (9,9 km) mesafede.

Restaurant yemek servisi için ideal, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

5 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize kahve/çay makinesi ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon ve lobide kahve servisi vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı
Room
Deluxe Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x