Sigiri La Veranda Lodge

Kimbissa
Sigiri La Veranda Lodge Öne Çıkan Resim
Sigiri La Veranda Lodge Dış Mekan
Sigiri La Veranda Lodge Dış Mekan
Sigiri La Veranda Lodge Dış Mekan
Sigiri La Veranda Lodge Banyo Tipleri
Image More +11 fotoğraf
Sigiri La Veranda Lodge
193/1, Sigiriya Road Kimbissa , Kimbissa

Kimbissa bölgesindeki Sigiri La Veranda Lodge konaklamanızda, Sigiriya Müzesi ve Antik Sigiriya Kenti ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu spa olan otel Pidurangala Kayası ile 4,9 mi (7,9 km) ve Minneriya Ulusal Parkı ile 6,2 mi (10 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Ücretsiz bir kahvaltı dâhildir.

4 klimalı oda mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Misafirlerimiz için spor salonu ve kiralık bisiklet mevcuttur. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Family Oda, Bahçe Manzaralı, Bahçeli
Room
Deluxe Üç Kişilik Oda
Room
Basic Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x