Sigiri Lodge

Kimbissa
Sigiri Lodge Öne Çıkan Resim
Sigiri Lodge Dış Mekan
Sigiri Lodge Dış Mekan
Sigiri Lodge İç Mekan
Sigiri Lodge İç Mekan
Image More +26 fotoğraf
Sigiri Lodge
sigiriya road ,pothana.sigiriya , Kimbissa

Kimbissa bölgesindeki Sigiri Lodge konaklamanızda, Sigiriya Müzesi ve Antik Sigiriya Kenti ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu pansiyon Pidurangala Kayası ile 5,1 mi (8,2 km) ve Minneriya Ulusal Parkı ile 6,4 mi (10,2 km) mesafede.

Pansiyonun restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. İsteyenler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi seçeneği de mevcut. Misafirlere her gün 6.30 ve 9.30 arasında ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

3 klimalı oda mevcuttur. Odanızda bir pillowtop/yastık üstlü yatak bulunur. Odalarda özel veranda bulunur. Ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Çatı katında teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pansiyonda ayrıca tur/bilet desteği, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Luxury İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Luxury İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x