Asharo Sigiriya Villa

Kimbissa
Asharo Sigiriya Villa Öne Çıkan Resim
Asharo Sigiriya Villa Dış Mekan
Asharo Sigiriya Villa Dış Mekan
Asharo Sigiriya Villa Dış Mekan
Asharo Sigiriya Villa Dış Mekan
Image More +30 fotoğraf
Asharo Sigiriya Villa
202/A Sigiriya Road Kimbissa , Kimbissa

Kimbissa bölgesindeki Asharo Sigiriya Villa konaklamanızda Sigiriya Müzesi ve Antik Sigiriya Kenti ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Pidurangala Kayası ile 4,9 mi (7,9 km) ve Minneriya Ulusal Parkı ile 6,2 mi (10 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 4 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya çatı katında teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve kütüphane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Oda
Room
Luxury Çadır

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x