Sharm Dreams Vacation Club - Aqua Park

Sinai Peninsula, Sharm El Sheikh
Sharm Dreams Vacation Club - Aqua Park Genel
Sharm Dreams Vacation Club - Aqua Park Genel
Sharm Dreams Vacation Club - Aqua Park Dış Mekan
Sharm Dreams Vacation Club - Aqua Park Dış Mekan
Sharm Dreams Vacation Club - Aqua Park Dış Mekan
Image More +17 fotoğraf
Sharm Dreams Vacation Club - Aqua Park
210 El-Salam Road, Namaa Bay Sinai Peninsula, Sharm El Sheikh

Sharm Dreams Vacation Club - Aqua Park misafirlere Şarm El-Şeyh bölgesinde, alışveriş merkezi bağlantılı, Cleo Park ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Naama Körfezi ile yaya olarak 11 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Domina Coral Bay Kongre Merkezi ile 3,5 mi (5,7 km) ve Shark's Bay (Köpekbalığı Körfezi) ile 4,1 mi (6,5 km) mesafede.

Bu otel misafirlere her şey dâhil fiyatlar sunmaktadır. Her şey dâhil fiyatlara otel restoranlarındaki servis edilen yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda yemek servisi, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içkiler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlere içecek servisi yapan bar/oturma salonu, plaj bar veya havuz kenarı barı mevcut.

Misafirler için 101 ayrı ayrı dekore edilmiş odada küçük mutfak, set üstü ocak ve mikrodalga fırın mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretli kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve minibar gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz 2 açık yüzme havuzu keyfinden sonra özel plajda dinlenebilir. Bu otelde misafirlere kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Şarm El-Şeyh bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1615 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Stüdyo, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilebilir, Bahçe Manzaralı
One
One Bedroom Suite
Room
Two Bedrooms Suite
Room
Luxury Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x