Ghazala Beach Hotel

Sinai Peninsula, Sharm El Sheikh
Ghazala Beach Hotel Genel
Ghazala Beach Hotel Genel
Ghazala Beach Hotel Öne Çıkan Resim
Ghazala Beach Hotel Dış Mekan
Ghazala Beach Hotel Dış Mekan
Image More +33 fotoğraf
Ghazala Beach Hotel
El-Salam Qesm Sharm Ash Sheikh Sinai Peninsula, Sharm El Sheikh

Ghazala Beach Hotel misafirlere Şarm El-Şeyh merkezinde, Cleo Park ve Naama Körfezi ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Domina Coral Bay Kongre Merkezi ile 3,5 mi (5,6 km) ve Shark's Bay (Köpekbalığı Körfezi) ile 3,8 mi (6,1 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak alanında uzman olan Main Restaurant yemek servisi için ideal; bu otelde toplam 5 restoran var. Plaj bar, havuz kenarı barı veya bir 3 bar/dinlenme salonu ile serinletici bir içki içerek rahatlayın. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

258 klimalı oda mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon ve emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz günlerini özel plajda geçirebiir veya 2 açık yüzme havuzu keyfi sürebilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve kuaför sunulmaktadır.

Misafirler için limuzin hizmeti, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x