Holiday Service College & Diving

Sinai Peninsula, Sharm El Sheikh
Holiday Service College & Diving Genel
Holiday Service College & Diving Genel
Holiday Service College & Diving Genel
Holiday Service College & Diving Öne Çıkan Resim
Holiday Service College & Diving Dış Mekan
Image More +19 fotoğraf
Holiday Service College & Diving
El Salam Road, Naama Bay Sinai Peninsula, Sharm El Sheikh

Holiday Service College & Diving misafirlere Şarm El-Şeyh bölgesinde, plaj yakınında, Cleo Park ile 5 dakika yürüme mesafesinde ve Naama Körfezi ile yaya olarak 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Domina Coral Bay Kongre Merkezi ile 3,8 mi (6,1 km) ve Shark's Bay (Köpekbalığı Körfezi) ile 4,5 mi (7,2 km) mesafede.

Holiday Service College & Diving misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için minibar olan 14 oda mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimize ücretli kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimiz günlerini özel plajda geçirebilir. Ayrıca misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için sağlık kulübü ve açık havuz gibi eğlenme ve dinlenme imkânları sunmaktayız. Bu otelde misafirler için ayrıca kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Avlu Manzaralı
Room
Panoramic Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Havuz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x