Seven Wonders Hotel

Wadi Musa (Musa Vadisi)
Seven Wonders Hotel Öne Çıkan Resim
Seven Wonders Hotel Dış Mekan
Seven Wonders Hotel Kahvaltı
Seven Wonders Hotel Kahvaltı
Seven Wonders Hotel Yerinde Yemek
Image More +21 fotoğraf
Seven Wonders Hotel
Petra , Wadi Musa (Musa Vadisi)

Seven Wonders Hotel konaklamanızda Wadi Musa bölgesinde, Anıt Mezarlar Sokağı ve Petra Turizm Danışma Merkezi ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu spa olan otel Musa'nın Kuyusu ile 2,6 km (1,6 mi) ve Obelisk Anıt Mezarı ile 2,7 km (1,7 mi) mesafede.

Seven Wonders Hotel içindeki 2 restoran yemek servisi yapmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 38 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, bide ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, elektrikli su ısıtıcıları ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Executive
Executive Stüdyo Süit
Standard
Standard Üç Kişilik Oda
Standard
Standard Dört Kişilik Oda
Room
Superior İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x