Petra Sky Hotel

Wadi Musa (Musa Vadisi)
Petra Sky Hotel Öne Çıkan Resim
Petra Sky Hotel Dış Mekan
Petra Sky Hotel Dış Mekan
Petra Sky Hotel İç Mekan
Petra Sky Hotel Kahvaltı
Image More +35 fotoğraf
Petra Sky Hotel
Off The Main Street Beside The Bus Station in City Center , Wadi Musa (Musa Vadisi)

Wadi Musa bölgesindeki Petra Sky Hotel konaklamanızda, Petra ve Musa'nın Kuyusu ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Petra Turizm Danışma Merkezi ile 1,3 mi (2,1 km) ve Petra Turkish Bath ile 1,1 mi (1,7 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için şömine olan 13 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlerimize telefon ve çalışma masası sandalyesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, ortak alanda televizyon ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
İki
İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Tek
Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x