Petra Sella Hotel

Wadi Musa (Musa Vadisi)
Petra Sella Hotel Genel
Petra Sella Hotel Genel
Petra Sella Hotel Öne Çıkan Resim
Petra Sella Hotel Dış Mekan
Petra Sella Hotel Dış Mekan
Image More +38 fotoğraf
Petra Sella Hotel
Main Street, Tourist street Petra , Wadi Musa (Musa Vadisi)

Petra Sella Hotel size Wadi Musa merkezinde, Petra ve Musa'nın Kuyusu ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Petra Turizm Danışma Merkezi ile 1,7 mi (2,7 km) ve Petra Turkish Bath ile 1,2 mi (1,9 km) mesafede.

Otelin restoranı Albawadi misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 6.30 ve 9.30 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

45 odada buzdolabı ve LCD televizyon mevcuttur. Odanızda bir pillowtop/yastık üstlü yatak bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Özel banyo, küvet veya duş, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj ve vücut bakımı sunulmaktadır. Spa küveti ve buhar odası gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve hızlı giriş mevcuttur. Wadi Musa bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1615 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Tek
Tek Kişilik Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Luxury
Luxury Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x