Petra Panorama Hotel

Wadi Musa (Musa Vadisi)
Petra Panorama Hotel Dış Mekan
Petra Panorama Hotel Dış Mekan
Petra Panorama Hotel Dış Mekan
Petra Panorama Hotel Dış Mekan
Petra Panorama Hotel Yerinde Yemek
Image More +23 fotoğraf
Petra Panorama Hotel
Queen Rania Street , Wadi Musa (Musa Vadisi)

Petra Panorama Hotel misafirlere Wadi Musa bölgesinde, dağda, Petra ve Musa'nın Kuyusu ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Petra Turizm Danışma Merkezi ile 1,6 mi (2,6 km) ve Petra Turkish Bath ile 1,3 mi (2 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler ısıtmalı zemin ve LCD televizyon olan 167 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo ile derin küvetler ve bide.

Misafirlerimiz için açık havuz, ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve balo salonu vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Oda
Basic
Basic Stüdyo Süit
Junior
Junior Stüdyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x