Serendib Garden Resort

Avudangawa
Serendib Garden Resort Genel
Serendib Garden Resort Öne Çıkan Resim
Serendib Garden Resort Dış Mekan
Serendib Garden Resort Dış Mekan
Serendib Garden Resort Dış Mekan
Image More +115 fotoğraf
Serendib Garden Resort
Meegaswewa Habarana , Avudangawa

Serendib Garden Resort konaklamanızda Avudangawa bölgesinde, Pidurangala Kayası ile 9,7 km (6 mi) ve Minneriya Ulusal Parkı ile 10,6 km (6,6 mi) mesafede olacaksınız. Bu hostel Antik Sigiriya Kenti ile 11 km (6,8 mil) ve Ritigala Harabeleri ile 19 km (11,8 mil) mesafede.

Hostelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. İsteyenler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi seçeneği de mevcut. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 14 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu Koloniyel stili hostelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Dört Kişilik Oda, 1 Yatak Odası
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Bahçe Manzaralı
Room
Standard Oda
Room
Female Shared Dormitory
Room
Male Shared Dormitory
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x