Seerock The King's Domain

Avudangawa
Seerock The King's Domain Öne Çıkan Resim
Seerock The King's Domain
Indigaswewa , Avudangawa

Avudangawa bölgesindeki Seerock The King's Domain konaklamanızda, Pidurangala Kayası ile 4,2 mi (6,7 km) ve Antik Sigiriya Kenti ile 5 mi (8 km) mesafede olacaksınız. Bu 4,5 yıldızlı otel Minneriya Ulusal Parkı ile 7,4 mi (11,9 km) ve Sigiriya Müzesi ile 7,5 mi (12,1 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün ücretli kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 12 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, jakuzi ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz, kapalı havuz ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Superior İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Süit, Kişiye Özel Havuzlu
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x