Camellia Resort and Spa

Avudangawa
Camellia Resort and Spa Genel
Camellia Resort and Spa Genel
Camellia Resort and Spa Genel
Camellia Resort and Spa Genel
Camellia Resort and Spa Genel
Image More +81 fotoğraf
Camellia Resort and Spa
Audangawa, Kimbissa , Avudangawa

Camellia Resort and Spa konaklamanızda Avudangawa bölgesinde, Pidurangala Kayası ile 8,4 km (5,2 mi) ve Antik Sigiriya Kenti ile 9,6 km (6 mi) mesafede olacaksınız. Bu spa olan otel Dambulla Mağara Tapınağı ile 20,2 km (12,5 mi) ve Rangiri Dambulla International Stadı ile 20,9 km (13 mi) mesafede.

Otelin havuz kenarı restoran yemek servisi için ideal, bu mekan içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ve havuz manzarasıyla dikkat çekiyor. Odada yemek isteyenler için belirli saatlerde oda servisi imkanı var. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Havuz kenarı barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.30 ve 9.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 96 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Bitişik şaraphane, açık havuz ve sauna gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde alışveriş sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x