Sat Nam Village Eco-Hotel

Avudangawa
Sat Nam Village Eco-Hotel Genel
Sat Nam Village Eco-Hotel Genel
Sat Nam Village Eco-Hotel Genel
Sat Nam Village Eco-Hotel Öne Çıkan Resim
Sat Nam Village Eco-Hotel Dış Mekan
Image More +72 fotoğraf
Sat Nam Village Eco-Hotel
Avudangawa A6 Km.108. 3 , Avudangawa

Sat Nam Village Eco-Hotel konaklamanızda Avudangawa bölgesinde, Pidurangala Kayası ile 9,8 km (6,1 mi) ve Minneriya Ulusal Parkı ile 10,7 km (6,6 mi) mesafede olacaksınız. Bu spa olan otel Antik Sigiriya Kenti ile 11,1 km (6,9 mi) ve Sigiriya Müzesi ile 13,2 km (8,2 mi) mesafede.

Restoranda Sat Nam Village Eco-Hotel misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 4 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odanızda bir pillowtop/yastık üstlü yatak bulunur. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini vardır.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Misafirlerimiz için açık havuz, spa küveti ve kiralık bisiklet mevcuttur. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır. Misafirler 5 kilometre içinde çalışan (ücretli) servisi kullanarak çevreyi gezebilir.

Misafirler için limuzin hizmeti, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Kulübe, 1 Yatak Odası, Bahçeli
Room
Design Kulübe, Bahçeli
Room
Design Kulübe, 1 Yatak Odası, Bahçeli

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x