Secret Cliff Resort Phuket

Güney Tayland, Karon
Secret Cliff Resort Phuket Öne Çıkan Resim
Secret Cliff Resort Phuket Dış Mekan
Secret Cliff Resort Phuket Dış Mekan
Secret Cliff Resort Phuket Dış Mekan
Secret Cliff Resort Phuket Dış Mekan
Image More +96 fotoğraf
Secret Cliff Resort Phuket
707 Patak Rd Güney Tayland, Karon

Karon bölgesindeki Secret Cliff Resort Phuket misafirlere Karon Plajı ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Kata Plajı ile 10 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Kata Noi Plajı ile 4,8 km ve Patong Plajı ile 6,6 km mesafede.

CoCo Pizza yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Otelde misafirlere içecek servisi yapan 3 bar/dinlenme salonu veya 2 havuz kenarı barı mevcut. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler buzdolabı ve LCD televizyon bulunan 167 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları, DVD oynatıcı ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 2 açık yüzme havuzu ve spor salonu mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti vardır. Misafirler (ücretli) servisi kullanarak yakındaki dükkânlara gidebilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve kruvaziyer terminali gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda, Bahçe Manzaralı
Junior
Junior Süit, Okyanus Manzaralı
Romantic
Romantic Oda, Okyanus Manzaralı
Room
Deluxe Oda, Okyanus Manzaralı
Room
Family Oda, Okyanus Manzaralı
Room
Superior Villa, Deniz Manzaralı
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda (Sunset)
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Room
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda (Sunset)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x