Coral Inn

Güney Tayland, Karon
Coral Inn Genel
Coral Inn Genel
Coral Inn Öne Çıkan Resim
Coral Inn Dış Mekan
Coral Inn Dış Mekan
Image More +24 fotoğraf
Coral Inn
240 Patak Road (Beach Road) Güney Tayland, Karon

Coral Inn misafirlere Karon bölgesinde, plajda, Karon Plajı ve Kata Plajı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Patong Plajı ile 4,1 mi (6,6 km) ve Kamala Plajı ile 9,7 mi (15,6 km) mesafede.

Tayland mutfağı sevenler için Coral Restaurant ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 14 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği bulunmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Coral Superior
Room
Coral Deluxe Seaview
Room
Coral Deluxe Seaview B
Room
Coral Junior Suite

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x