Dreamz House Boutique

Puket Adası, Karon
Dreamz House Boutique Öne Çıkan Resim
Dreamz House Boutique Dış Mekan
Dreamz House Boutique Dış Mekan
Dreamz House Boutique Dış Mekan
Dreamz House Boutique Dış Mekan
Image More +25 fotoğraf
Dreamz House Boutique
528/17 (next to Centara Karon) Patak Road., Karon beach ,Muang Puket Adası, Karon

Dreamz House Boutique misafirlere Karon bölgesinde, alışveriş merkezi bağlantılı, Karon Plajı ve Karon Plajı Kavşağı ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Kata Plajı ile 2,2 mi (3,5 km) ve Patong Plajı ile 4 mi (6,4 km) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 8 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Double Room
Room
Deluxe Double Room with Balcony
Room
Superior Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x