Karon Whale Resort

Güney Tayland, Karon
Karon Whale Resort Genel
Karon Whale Resort Genel
Karon Whale Resort Genel
Karon Whale Resort Öne Çıkan Resim
Karon Whale Resort Dış Mekan
Image More +30 fotoğraf
Karon Whale Resort
538/3 Patak Rd. Karon Beach Güney Tayland, Karon

Karon bölgesindeki Karon Whale Resort misafirlere eğlence bölgesinde, Karon Plajı ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Patong Plajı ile 7 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu aile dostu otel Bangla Sokağı ile 7,5 km (4,6 mi) ve Chalong Tapınağı ile 11,8 km (7,3 mi) mesafede.

Uluslar arası mutfak sevenler için Karon Whale Restaurant bar/oturma salonu havuz manzarasına nazır yemek servisi sunuyor. Ayrıca isteyenler için oda servisi mevcut. Oteldeki havuz kenarı barı misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 55 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Açık havuz ve su kaydırağı dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Villa
Villa (Suite)
Room
Standard Garden View
Room
Superior Oda, Havuz Manzaralı
Room
Deluxe Oda, Havuz Kullanımı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x