Seascape Holidays – Beachfront Terraces

Port Douglas
Seascape Holidays – Beachfront Terraces Öne Çıkan Resim
Seascape Holidays – Beachfront Terraces Dış Mekan
Seascape Holidays – Beachfront Terraces İç Mekan
Seascape Holidays – Beachfront Terraces Oda Manzaraları
Seascape Holidays – Beachfront Terraces Oda Düzeni
Image More +15 fotoğraf
Seascape Holidays – Beachfront Terraces
17 Esplanade , Port Douglas

Port Douglas bölgesindeki bu apart daire misafirlere deniz kıyısında, Great Barrier Reef ile Four Mile Plajı 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan daire Flagstaff Hill ile 0,2 mi (0,2 km) ve Macrossan Street ile 0,2 mi (0,4 km) mesafede.

Bu ayrı ayrı dekore edilmiş dairede mutfak, buzdolabı ve fırın var. Size özel, balkon vardır. Keyifli vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon ve dijital TV kanalları sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var. Misafirlerin konforu için ayrı oturma alanı ve mikrodalga fırın sunulmaktadır; ayrıca ütü/ütü masası isteyebilirsiniz.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu dairede misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış ve çamaşırhane vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, Deniz Manzaralı (Two Bedroom Two Bathroom)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x