Garrick House

Port Douglas
Garrick House Öne Çıkan Resim
Garrick House Dış Mekan
Garrick House Dış Mekan
Garrick House İç Mekan
Garrick House Oda Manzaraları
Image More +80 fotoğraf
Garrick House
11-13 Garrick Street , Port Douglas

Port Douglas bölgesindeki Garrick House misafirlere plaj yakınında, Great Barrier Reef ile Four Mile Plajı 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu daire Flagstaff Hill ile 0,2 mi (0,3 km) ve Macrossan Street ile 0,2 mi (0,4 km) mesafede.

Misafirler için 15 ayrı ayrı döşenmiş odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için LCD televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Stüdyo
Standard
Standard Apart Daire, 2 Yatak Odası, 2 Banyolu
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası
Room
Deluxe Stüdyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x