Mowbray by the Sea

Port Douglas
Mowbray by the Sea Genel
Mowbray by the Sea Genel
Mowbray by the Sea Genel
Mowbray by the Sea Genel
Mowbray by the Sea Öne Çıkan Resim
Image More +48 fotoğraf
Mowbray by the Sea
40 Mowbray St , Port Douglas

Bu apart otel konaklamanızda Port Douglas merkezinde, Four Mile Plajı ve Flagstaff Hill ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı apart daire Macrossan Street ile 0,4 km ve Crystalbrook Superyacht Marinası ile 1,1 km mesafede.

Klimalı bu apart dairede mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırın var. Size özel, balkon vardır. Keyifli vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon ve kablolu TV kanalları sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var. Misafirlerin konforu için emanet kasası ve ayrı oturma alanı sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri haftada bir verilmeketdir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için limuzin hizmeti, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Apart Daire, 2 Yatak Odası, 2 Banyolu

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x