Beachfront Terraces

Port Douglas
Beachfront Terraces Öne Çıkan Resim
Beachfront Terraces Dış Mekan
Beachfront Terraces Dış Mekan
Beachfront Terraces Dış Mekan
Beachfront Terraces Oda Manzaraları
Image More +33 fotoğraf
Beachfront Terraces
17 The Esplanade , Port Douglas

Beachfront Terraces konaklamanızda Port Douglas bölgesinde, okyanus kıyısında, Anzak Parkı ve Crystalbrook Superyacht Marinası ile 15 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu plaj olan daire St Mary's by the Sea Şapeli ile 1,2 km (0,7 mi) ve Four Mile Beach Park ile 4,6 km (2,9 mi) mesafede.

Misafirler için 14 ayrı ayrı döşenmiş odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, dijital TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere mikrodalga fırın ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca haftada bir oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu dairede misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı ve çamaşırhane vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Apart Daire, 1 Yatak Odası, Denize Sıfır
Standard
Standard Apart Daire, 2 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı
Family
Family Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x