Scodo Guesthouse

Mekong Alçak Bölgeleri, Phnom Penh
Scodo Guesthouse Öne Çıkan Resim
Scodo Guesthouse Dış Mekan
Scodo Guesthouse Dış Mekan
Scodo Guesthouse Yerinde Yemek
Scodo Guesthouse Oda Manzaraları
Image More +30 fotoğraf
Scodo Guesthouse
#33 Street 178 (Near Royal Palace) Mekong Alçak Bölgeleri, Phnom Penh

Scodo Guesthouse misafirlere Phnom Penh (Phnom Penh Kent Merkezi) bölgesinde, Nehir Kıyısı ve Kamboçya Ulusal Müzesi yakınında. Bu pansiyon Kraliyet Sarayı ile 0,1 mi (0,2 km) ve Merkez Pazarı ile 0,9 mi (1,4 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için pansiyonda belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler için 20 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlere emanet kasası ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Otelde misafirlere masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Bu pansiyonda misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard Üç Kişilik Oda
Room
Economy Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x