Panorama Mekong Hostel

Mekong Alçak Bölgeleri, Phnom Penh
Panorama Mekong Hostel Genel
Panorama Mekong Hostel Genel
Panorama Mekong Hostel Genel
Panorama Mekong Hostel Genel
Panorama Mekong Hostel Genel
Image More +36 fotoğraf
Panorama Mekong Hostel
#357, Presh Sisovat Blvd Mekong Alçak Bölgeleri, Phnom Penh

Panorama Mekong Hostel misafirlere Phnom Penh (Daun Penh) bölgesinde, Nehir Kıyısı ve 313 Quayside yakınında. Bu hostel Kraliyet Sarayı ile 0,2 mi (0,3 km) ve Merkez Pazarı ile 0,8 mi (1,4 km) mesafede.

Akşam yemeği servisi yapan Panorama Mekong restoranı uluslar arası mutfak alanında uzman, ayrıca oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve öğlen arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

62 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Bed In 10 Bed Mixed Dormitory Room
Room
Bed In 12 Bed Female Dormitory Room
Room
Bed In 18 Bed Mixed Dormitory Room
Room
Bed In 20 Bed Mixed Dormitory Room

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x