RS guesthouse

Mekong Alçak Bölgeleri, Phnom Penh
RS guesthouse Öne Çıkan Resim
RS guesthouse Dış Mekan
RS guesthouse İç Mekan
RS guesthouse İç Mekan
RS guesthouse İç Mekan
Image More +45 fotoğraf
RS guesthouse
#33, St 178 (Near Royal Palace, River) Mekong Alçak Bölgeleri, Phnom Penh

RS guesthouse misafirlere Phnom Penh (Phnom Penh Kent Merkezi) bölgesinde, Nehir Kıyısı ve Kamboçya Ulusal Müzesi yakınında. Bu pansiyon Kraliyet Sarayı ile 0,1 mi (0,2 km) ve Wat Ounalom ile 0,1 mi (0,2 km) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca pansiyonda belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 21 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır. Misafirlerimize ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca çatı katında teras ve bahçe mevcuttur. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Economy
Economy Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Family
Family Apart Daire, 2 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Mutfak
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Üç Kişilik Oda
Room
Standard Apart Daire, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez, Mutfak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x