Travetel OR Tambo Airport Hotel

Highveld Ridge, Kempton Park
Travetel OR Tambo Airport Hotel Genel
Travetel OR Tambo Airport Hotel Öne Çıkan Resim
Travetel OR Tambo Airport Hotel Dış Mekan
Travetel OR Tambo Airport Hotel Dış Mekan
Travetel OR Tambo Airport Hotel Dış Mekan
Image More +26 fotoğraf
Travetel OR Tambo Airport Hotel
4 Duffton Way Highveld Ridge, Kempton Park

Kempton Park bölgesindeki Travetel OR Tambo Airport Hotel konaklamanızda Arwyp Medical Centre ile 5 dakika sürüş mesafesinde ve Kempton Park Golf Club ile 6 dakika mesafede olacaksınız. Bu otel Festival Mall ile 3,5 mi (5,6 km) ve International Terminal Duty Free Alışveriş Merkezi ile 6,2 mi (9,9 km) mesafede.

Travetel, Travetel OR Tambo Airport Hotel misafirlerine yemek servisi yapıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün İngiliz servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 8 klimalı odada Akıllı televizyonlar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda
Family
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x