Savoy Inn

Sierra, Quito
Savoy Inn Genel
Savoy Inn Genel
Savoy Inn Öne Çıkan Resim
Savoy Inn Dış Mekan
Savoy Inn Dış Mekan
Image More +35 fotoğraf
Savoy Inn
Yasuni 304 Y Avenida El Inca Sierra, Quito

Quito bölgesindeki Savoy Inn konaklamanızda, Bicentenario Park ve RioCentro Shopping ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Ekvator Anıtı ile 14,8 mi (23,8 km) ve Quicentro Sur Mall, Quito, Ekvator ile 20,7 mi (33,3 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 65 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve balo salonu sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Quito bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 16678 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde karavan/otobüs/kamyon otoparkı vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Standard
Standard Dört Kişilik Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Dağ Manzaralı
Room
Standard Üç Kişilik Oda
Room
Superior Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Dağ Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x