Galaxy Apart Hotel

Sierra, Quito
Galaxy Apart Hotel Genel
Galaxy Apart Hotel Genel
Galaxy Apart Hotel Öne Çıkan Resim
Galaxy Apart Hotel Dış Mekan
Galaxy Apart Hotel Dış Mekan
Image More +20 fotoğraf
Galaxy Apart Hotel
Juan Jose Villalengua Oe4-196 y Barón de Carondelet Sierra, Quito

Galaxy Apart Hotel misafirlere Quito bölgesinde, alışveriş merkezi bağlantılı, Naciones Unidas Bulvarı ve Equinoctial Technologica Üniversitesi 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Ekvator Anıtı ile 16,2 mi (26,1 km) ve Quicentro Sur Mall, Quito, Ekvator ile 19,8 mi (31,9 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LED televizyon olan 23 oda mevcuttur. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için sauna ve spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit
Süit
Stüdyo,
Stüdyo, 2 Yatak Odası, Teras
Apart
Apart Daire, 3 Yatak Odası
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Üç Kişilik Oda, 2 Yatak Odası
Room
İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x