Golden Vishnu Villa

Kuzey Kamboçya, Siem Reap
Golden Vishnu Villa Genel
Golden Vishnu Villa Öne Çıkan Resim
Golden Vishnu Villa Dış Mekan
Golden Vishnu Villa İç Mekan
Golden Vishnu Villa İç Mekan
Image More +61 fotoğraf
Golden Vishnu Villa
7 Makara St Kuzey Kamboçya, Siem Reap

Golden Vishnu Villa misafirlere Siem Reap merkezinde, Eric & Thierry Stocker ve Apsara Tiyatrosu ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı villa Angkor Wat ile 4,3 mi (6,9 km) ve Pub Street (Barlar Sokağı) ile 0,9 mi (1,5 km) mesafede.

Villada oda servisi sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 4 klimalı odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 32-inç LED televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu villada ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele ücretsiz transfer servisi istek üzerine hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Private
Private Villa Family Garden View
Private
Private Villa Family Suite Pool View
Room
Private Villa Family Pool View
Room
Private Villa Suite Pool View

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x