Sapa Melody Hotel

Kuzey Vietnam, Sapa
Sapa Melody Hotel Öne Çıkan Resim
Sapa Melody Hotel Dış Mekan
Sapa Melody Hotel Kahvaltı
Sapa Melody Hotel Yerinde Yemek
Sapa Melody Hotel Yerinde Yemek
Image More +30 fotoğraf
Sapa Melody Hotel
01 Thac Bac Kuzey Vietnam, Sapa

Sapa Melody Hotel konaklamanızda Sa Pa bölgesinde, bölge parkında, Quang Truong Meydanı ve Sapa Katedrali yakınında olacaksınız. Bu otel Sapa Gölü ile 0,6 km (0,3 mil) ve Ham Rong Dağı ile 0,6 km (0,4 mil) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde oda servisi imkanı sunuluyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 30 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Basic Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Luxury Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x