Sapa Green Hotel

Kuzey Vietnam, Sapa
Sapa Green Hotel Genel
Sapa Green Hotel Genel
Sapa Green Hotel Öne Çıkan Resim
Sapa Green Hotel Dış Mekan
Sapa Green Hotel İç Mekan
Image More +28 fotoğraf
Sapa Green Hotel
01 Hoang Lien Street Kuzey Vietnam, Sapa

Sapa Green Hotel misafirlere Sa Pa merkezinde, Cable Car Station Sapa ve Quang Truong Meydanı yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan otel Sapa Gölü ile 0,4 mi (0,6 km) ve Sapa Katedrali ile 0,2 mi (0,3 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.30 ve 9.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

55 odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj ve vücut bakımı sunulmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kuaför sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit
Süit
Üç
Üç Kişilik Oda
Room
Family Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x