Sapa Garden Hotel

Kuzey Vietnam, Sapa
Sapa Garden Hotel Öne Çıkan Resim
Sapa Garden Hotel Dış Mekan
Sapa Garden Hotel Dış Mekan
Sapa Garden Hotel Dış Mekan
Sapa Garden Hotel Dış Mekan
Image More +59 fotoğraf
Sapa Garden Hotel
06A, Thac Bac Street Kuzey Vietnam, Sapa

Sapa Garden Hotel misafirlere Sa Pa merkezinde, Sapa Müzesi yakınında ve Cable Car Station Sapa ile yürüyerek 3 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan otel Sapa Gölü ile 0,5 mi (0,8 km) ve Quang Truong Meydanı ile 0,2 mi (0,3 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

12 odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir, iyi vakit geçirmeniz için LED televizyon ve kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve hızlı çıkış mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Executive Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x