San Marino Suites by Calm Collection

Decentralized Administration Of The Aegean, Fira
San Marino Suites by Calm Collection Genel
San Marino Suites by Calm Collection Genel
San Marino Suites by Calm Collection Genel
San Marino Suites by Calm Collection Genel
San Marino Suites by Calm Collection Öne Çıkan Resim
Image More +87 fotoğraf
San Marino Suites by Calm Collection
Fira Folklore Museum Fira Decentralized Administration Of The Aegean, Fira

San Marino Suites by Calm Collection misafirlere Santorini bölgesinde, plaj yakınında, Ege Adaları ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Agios Nikolaos Manastırı ile yaya olarak 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu otel Athinios Limanı ile 5,3 mi (8,5 km) ve Kamari Plajı ile 6 mi (9,6 km) mesafede.

Yemek servisi için otelin havuz kenarı restoranı ideal, ayrıca isteyenler için 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 6 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Gece kulübü, açık havuz ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit
Süit
Süit,
Süit, Kişiye Özel Havuzlu
Room
Süit, Jakuzi
Room
Villa, 2 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu (Aqua Marine)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x