Evgenia Villas & Suites by Calm Collection

Decentralized Administration Of The Aegean, Fira
Evgenia Villas & Suites by Calm Collection Genel
Evgenia Villas & Suites by Calm Collection Genel
Evgenia Villas & Suites by Calm Collection Öne Çıkan Resim
Evgenia Villas & Suites by Calm Collection Dış Mekan
Evgenia Villas & Suites by Calm Collection Dış Mekan
Image More +67 fotoğraf
Evgenia Villas & Suites by Calm Collection
Fira Decentralized Administration Of The Aegean, Fira

Evgenia Villas & Suites by Calm Collection konaklamanızda Santorini merkezinde, Agios Nikolaos Manastırı ve Arkeoloji Müzesi ile 10 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu çevre dostu otel Santorini Folklor Müzesi ile 1,3 km (0,8 mi) ve Megaro Gyzi ile 1,4 km (0,9 mi) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 14 klimalı oda buzdolabı ve LED televizyon bulunmaktadır. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda Frette Italian çarşaf takımı vardır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için Akıllı televizyonlar, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve feribot terminaline gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Süit
Superior
Superior Süit
Süit,
Süit, Sıcak Su Havuzu (Cave)
Junior
Junior Süit (Triple)
Süit,
Süit, 2 Yatak Odası, Sıcak Su Havuzu (Cave)
Cave
Cave Hot Tub Suite with Pool View

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x