Callia Retreat

Decentralized Administration Of The Aegean, Fira
Callia Retreat Genel
Callia Retreat Genel
Callia Retreat Öne Çıkan Resim
Callia Retreat Dış Mekan
Callia Retreat Dış Mekan
Image More +63 fotoğraf
Callia Retreat
Fira Decentralized Administration Of The Aegean, Fira

Callia Retreat misafirlere Santorini merkezinde, Ege Adaları yakınında ve Arkeoloji Müzesi ile yürüyerek 7 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu butik otel Athinios Limanı ile 6,4 mi (10,4 km) ve Kamari Plajı ile 7,2 mi (11,5 km) mesafede.

Otelde misafirlere yemek servisi yapan kahve dükkânı/kafe kafe var. Ayrıca hafif yemek büfesi/şarküteri mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için buzdolabı olan 17 oda mevcuttur. Odanızda bir Select Comfort yatak bulunur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve kütüphane mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Süit
Executive
Executive Süit
Oda
Oda
Premium
Premium Süit (Outdoor Hot Tub)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x