Irene City Villas

Cyclades Adaları, Fira
Irene City Villas Öne Çıkan Resim
Irene City Villas Dış Mekan
Irene City Villas Dış Mekan
Irene City Villas Kahvaltı
Irene City Villas Kahvaltı
Image More +68 fotoğraf
Irene City Villas
Fira Cyclades Adaları, Fira

Irene City Villas konaklamanızda Santorini bölgesinde, Santorini Kalderası ile 1,7 km (1 mi) ve Athinios Limanı ile 10,4 km (6,5 mi) mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Oia Kalesi ile 10,9 km ve Kamari Plajı ile 11,5 km mesafede.

Misafirler açık özel spa küveti ve Akıllı televizyonlar olan 7 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya sezonluk açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirlerimiz için feribot terminaline gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Romantic
Romantic Süit, Sıcak Su Havuzu (East side, Island view)
Junior
Junior Süit, Sıcak Su Havuzu (East side, Island view)
Superior
Superior Süit, Sıcak Su Havuzu, Havuz Kenarı
Grand
Grand Süit, 2 Yatak Odası, Sıcak Su Havuzu, Executive Katı (East side, sea view)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x