Samhita Garden Ubud

Lesser Sunda Islands, Ubud
Samhita Garden Ubud Genel
Samhita Garden Ubud Öne Çıkan Resim
Samhita Garden Ubud Dış Mekan
Samhita Garden Ubud Kahvaltı
Samhita Garden Ubud Oda Manzaraları
Image More +31 fotoğraf
Samhita Garden Ubud
Jl. Bisma Lesser Sunda Islands, Ubud

Samhita Garden Ubud konaklamanızda Ubud merkezinde, Ubud Maymun Ormanı ile 8 dakika yürüyüş mesafesinde ve Keçak ve Ateş Dansı Gösterisi, Pura Dalem Ubud Tapınağı ile 11 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu otel Ubud Kraliyet Sarayı ile 1,1 km (0,7 mil) ve Ubud Geleneksel Sanat Çarşısı ile 1,1 km (0,7 mil) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 18 klimalı oda buzdolabı ve LED televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Süit,
Süit, 2 Yatak Odası
Room
Deluxe Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Deluxe Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Villa, 1 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x