Kiskenda Cottages

Lesser Sunda Islands, Ubud
Kiskenda Cottages Genel
Kiskenda Cottages Genel
Kiskenda Cottages Öne Çıkan Resim
Kiskenda Cottages Dış Mekan
Kiskenda Cottages Dış Mekan
Image More +48 fotoğraf
Kiskenda Cottages
Jalan Bisma Lesser Sunda Islands, Ubud

Kiskenda Cottages misafirlere Ubud (Ubud Kent Merkezi) bölgesinde, Ubud Maymun Ormanı ve Puri Lukisan Müzesi ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan otel Keçak ve Ateş Dansı Gösterisi, Pura Dalem Ubud Tapınağı ile 0,5 mi (0,9 km) ve Saraswati Tapınağı ile 0,6 mi (0,9 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 20 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır. Misafirlere masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Otelde misafirlere masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Açık havuz ve kiralık bisiklet gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

İki
İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı
Room
Superior Oda, 1 Yatak Odası
Room
Deluxe Oda, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x