Metteyya Healing House

Lesser Sunda Islands, Ubud
Metteyya Healing House Genel
Metteyya Healing House Genel
Metteyya Healing House Öne Çıkan Resim
Metteyya Healing House Yerinde Yemek
Metteyya Healing House Yerinde Yemek
Image More +47 fotoğraf
Metteyya Healing House
Jl. Bisma Lesser Sunda Islands, Ubud

Metteyya Healing House misafirlere Ubud merkezinde, Ubud Maymun Ormanı ve Puri Lukisan Müzesi ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu pansiyon Keçak ve Ateş Dansı Gösterisi, Pura Dalem Ubud Tapınağı ile 0,5 mi (0,9 km) ve Saraswati Tapınağı ile 0,6 mi (0,9 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca pansiyonda belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

5 klimalı oda mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş/küvet kombinasyonu ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit,
Süit, Balkon, Bahçe Manzaralı
Room
Family Oda, Birden Çok Yatak, Teras, Bahçe Manzaralı
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Teras, Bahçe Manzaralı
Room
Family Oda, Mutfak, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x