Sama's Cottages and Villas

Lesser Sunda Islands, Ubud
Sama's Cottages and Villas Öne Çıkan Resim
Sama's Cottages and Villas Dış Mekan
Sama's Cottages and Villas Dış Mekan
Sama's Cottages and Villas Dış Mekan
Sama's Cottages and Villas Dış Mekan
Image More +159 fotoğraf
Sama's Cottages and Villas
Jalan Bisma Lesser Sunda Islands, Ubud

Sama's Cottages and Villas misafirlere Ubud merkezinde, Ubud Maymun Ormanı ve Puri Lukisan Müzesi ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Keçak ve Ateş Dansı Gösterisi, Pura Dalem Ubud Tapınağı ile 0,5 mi (0,9 km) ve Saraswati Tapınağı ile 0,6 mi (0,9 km) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

13 odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimize masaj ve yüz bakımı sunulmaktadır. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Villa,
Villa, 3 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu (Arindah)
Room
Villa, 1 Yatak Odası (on Bisma with Private Plunge Pool)
Room
Villa, 1 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı (Ayu)
Room
Deluxe Kır Evi (Family Air Con)
Room
Superior Kır Evi (Air Con)
Room
Standard Kır Evi (Air Con)
Room
Standard Kır Evi (Fan Cooled)
Room
Deluxe Kır Evi (Air Con)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x