Salty River Resort

Fil Dağları, Kampot
Salty River Resort Genel
Salty River Resort Genel
Salty River Resort Genel
Salty River Resort Genel
Salty River Resort Genel
Image More +53 fotoğraf
Salty River Resort
Tuek Chhu Road Fil Dağları, Kampot

Salty River Resort misafirlere Kampot bölgesinde, nehir üzerinde, Entanou Köprüsü ve Kampot Provincial Museum 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Kampot Night Market ile 1,4 mi (2,3 km) ve Big Durian ile 1,5 mi (2,4 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

16 klimalı oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

High
High Superior Double with Balcony
Grand
Grand Superior Twin with Balcony
Room
Villa

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x