The B Resort

Fil Dağları, Kampot
The B Resort Öne Çıkan Resim
The B Resort Dış Mekan
The B Resort İç Mekan
The B Resort Yerinde Yemek
The B Resort Yerinde Yemek
Image More +53 fotoğraf
The B Resort
Tvy ChErng Village, Sangkat Andong Khmer Fil Dağları, Kampot

Kampot bölgesindeki The B Resort konaklamanızda, Entanou Köprüsü ve Kampot Night Market ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Big Durian ile 0,9 mi (1,5 km) ve Kampot Provincial Museum ile 1,2 mi (1,9 km) mesafede.

Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 32 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlere emanet kasası ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Double Room Riverfront
Room
Deluxe Double Room Pool View
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez, Havuz Kenarı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x