CASTLE BAYVIEW RESORT & SPA

Fil Dağları, Kampot
CASTLE BAYVIEW RESORT & SPA Genel
CASTLE BAYVIEW RESORT & SPA Genel
CASTLE BAYVIEW RESORT & SPA Genel
CASTLE BAYVIEW RESORT & SPA Genel
CASTLE BAYVIEW RESORT & SPA Genel
Image More +200 fotoğraf
CASTLE BAYVIEW RESORT & SPA
Tuek Chhu Rd Fil Dağları, Kampot

CASTLE BAYVIEW RESORT & SPA misafirlere Kampot bölgesinde, eğlence bölgesinde, Entanou Köprüsü ve Kampot Provincial Museum 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu resort otel Kampot Night Market ile 1,9 mi (3 km) ve Big Durian ile 1,9 mi (3,1 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için resort otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler şömine ve özel spa küveti olan 31 ayrı ayrı dekore edilmiş odada konaklama ayrıcalığını yaşayabilir. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için 60-inç LCD televizyon ve kablolu TV kanalları mevcuttur. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz günlerini özel plajda geçirebilir. Ayrıca misafirlerimiz için açık havuz gibi eğlenme ve dinlenme imkânları sunmaktayız. Bu resort otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Süit
Room
Bungalov
Room
Comfort Villa, 1 Yatak Odası, Havuz Manzaralı
Room
Comfort Villa, 2 Yatak Odası
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Havuz Manzaralı
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Yatak Odası
Room
Supreme Deluxe Twin Mountain and River View
Room
Executive Suite Mountain and River View

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x