Saigon Kim Lien Hotel Vinh

Kuzey Vietnam, Vinh
Saigon Kim Lien Hotel Vinh Genel
Saigon Kim Lien Hotel Vinh Öne Çıkan Resim
Saigon Kim Lien Hotel Vinh Yerinde Yemek
Saigon Kim Lien Hotel Vinh Yerinde Yemek
Saigon Kim Lien Hotel Vinh Yerinde Yemek
Image More +53 fotoğraf
Saigon Kim Lien Hotel Vinh
25 Quang Trung Street Kuzey Vietnam, Vinh

Saigon Kim Lien Hotel Vinh misafirlere Vinh merkezinde, Xo Viet Nghe Tinh Müzesi ve Central Park ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Ho Chi Minh Meydanı ile 1,8 mi (2,8 km) ve Dien Thinh Bölge Kilisesi ile 22,6 mi (36,3 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak alanında uzman olan Hoa Mai yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 73 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz, sauna ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti vardır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Vinh bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 5328 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Executive Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Executive Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x