Muong Thanh Grand Phuong Dong Hotel

Kuzey Vietnam, Vinh
Muong Thanh Grand Phuong Dong Hotel Genel
Muong Thanh Grand Phuong Dong Hotel Genel
Muong Thanh Grand Phuong Dong Hotel Öne Çıkan Resim
Muong Thanh Grand Phuong Dong Hotel Dış Mekan
Muong Thanh Grand Phuong Dong Hotel İç Mekan
Image More +31 fotoğraf
Muong Thanh Grand Phuong Dong Hotel
02 Truong Thi street Kuzey Vietnam, Vinh

Vinh bölgesindeki Muong Thanh Grand Phuong Dong Hotel konaklamanızda, Central Park ve Ho Chi Minh Meydanı ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Xo Viet Nghe Tinh Müzesi ile 1,8 mi (2,9 km) ve Dien Thinh Bölge Kilisesi ile 22,8 mi (36,7 km) mesafede.

Yerel ve uluslararası mutfak sevenler için Sao Mai ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki havuz kenarı barı misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 177 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz, sauna ve spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Premium
Premium İki Ayrı Yataklı Oda (Deluxe)
Premium
Premium Oda (Deluxe King)
Room
Deluxe Oda
Room
Executive Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x